MERSİN / TARSUS - Atalar Ortaokulu

Mustafa LEK - Okul Müdürü

1964 Tarsus doğumlu,Çukurova Üniversitesi Hatay Eğitim Yüksekokulu mezunu ve Eskişehir AÖF Lisans Tamamlama Programı Türkçe Bölümü´nü tamamladı. Diyarbakır İli Bismil İlçesi Köpekli Köyünde 1987 yılında sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Daha sonra Mersin Tarsus Gömmece Köyü İlkokulu, Beylice Köyü İlkokulu, Beydeğirmeni İlköğretim Okulu, Dr.Lütfi Kolukırıkoğlu İ.Ö.O´nda sınıf öğretmenliği yaptı.2006 yılından itibaren Şube Müdürü olarak Erzincan İli Refahiye İlçesi ve Sivas İli Kangal İlçesinde asaleten görev yaptı. Mersin İli Erdemli İlçesi Tömük Hacı Recep Yaşa İ.Ö.O.nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. Mersin İli Tarsus İlçesi Alifakı İlkokulu/Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görev yaptı. Halen Mersin İli Tarsus İlçesi Atalar İlkokulu/Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.